Arrangementer – Efterår / Vinter 2024

Søndag d. 25. aug. 2024 kl 13
GINKO I LANDBOHØJSKOLENS HAVE
Mødested: Indgangen til Landbohøjskolens Have, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg

Fra hjemmesiden: Opført 1858. Architekt: Michael Gottlieb Bindesbøll. “Landskabsarkitekt Julius August Bentzien. Landbohøjskolens Have har i dag skiftet navn til Universitetshaverne, men i folkemunde lever det oprindelige navn stødt og roligt videre. Der er åben adgang for alle mellem solopgang og solnedgang året rundt. Det er tilladt at holde picnic på plænerne, men man skal give besked, hvis man venter mere end 20 gæster. Cafe Væksthuset har åbent i dagtimerne fra onsdag til søndag fra forår til efterår. I december er der julemarked og juletræssalg. I sommermånederne er der ugentlige rundvisninger i haven.”

Søndag d. 29. sept. 2024 kl 13-17
GINKO I KØBENHAVNS HAVN, med enten havnerundfart “Strömma”, fra 109 kr, eller havnebusserne & møde i Strandgade til oplæsning bagefter
Mødested: Nyhavn 3, Kbh (eller Ved Stranden 26, Kbh)

Fra hjemmesiden: “Oplev Københavns skønhed og historie ombord på vores klassiske 1-times kanalrundfart! Lær om de smukke og historiske bygninger, se berømte seværdigheder og oplev den historiske havn og de charmerende kanaler. Ønsker du endnu mere historie og flere seværdigheder? Stig ombord på vores nye, længere kanalrundfart Grand Canal Tour.”

Søndag d. 27. okt. 2024 kl 13-17
FOREDRAG OM SURREALISME, AF HELGE KRARUP
Mødested: Strandgade 6, Kbh

Søndag d. 24. nov. 2024 kl 13-17

FOREDRAG OM HAIKU OG ZEN, AF ULLA CONRAD
Mødested: Strandgade 6, Kbh

Søndag d. 8. dec. 2024 kl 15

JULEHYGGE PÅ DEN FRANSKE CAFÉ (eller anden café)
Mødested: Den Franske Café, Sortedams Dosseringen 101, Kbh